Diu-diu-diu! Kevättä kohti mennään, pari reissua Eurooppaan on varattu, lomat painaa päälle. Aika mukavaa, ei voi muuta sanoa. Paljon hyviä juttuja tulossa!

Vielä kun vanha kroppa jaksaisi pysyä kondiksessa, ei olisi suurtakaan hätää. Ikävä kyllä nyt vain näyttää siltä, että kroppa tekee mitä tahtoo ja minun on vain seurattava nöyränä mukana. Krooninen vaivani ei helpota, ei millään, pitkä antibioottihoito jatkuu, kolmas vuosi yhtä soittoa menossa jo pitkällä. Siihenkään se ei tietenkään lopu, vaan liitännäisiä on ihan riittämiin, odotettuja ja odottamattomia.

Itse asiassa juuri tänään, vatsa tyhjänä taudin takia, on sellainen olo, että taidan alkaa harkita vakavasti eläkkeelle tai vastaavalle hakeutumista. Viime vuonna oli yli 100 saikkupäivää, eikä se ole ihan vähän. Ei sellainen palvele enää mitään tarkoitusta, ei ole hyväksi työnantajalle eikä sen enempää minulle. Se rassaa, syö sisältäpäin ja oireili loppuvuodesta jo keskivaikeaksi diagnosoidulla masennuksella. Masennus eriasteisena on ollut mukana kuvioissa jo useita vuosia, mutta ei vielä tällaisena kuin tänä talvena. Onneksi nyt ollaan jo parempaan suuntaan menossa, lääkkeitä fixattiin ja tein tovin osasairista.

Aina jotain, näin se vaan menee. Onneksi se yksi riesa on kadonnut vaivaamasta minua, siis retku. En todella tiedä miten jaksaisin sitä paskaa enää tämän kaiken rinnalla. Luojan kiitos, tuli sellainen hetki, että saatoin paeta takavasemmalle pysyvästi. Kauan minä sitä valmistelinkin ja kyttäsin vain oikeaa aikaa. Virheistä oppineena oletan välttäväni tällä kertaa sen mihin lipsahdin kerran aiemmin, päästämään hänet takaisin lähemmäs itseäni. Kohta pari kuukautta vailla kontaktia, retku on yrittänyt, mutta minä en vastaa. Piste. Sen verran tiedän retkun touhuista, että hän on - taas kerran - kihloissa. Edellinen kihlaushan kesti reilun kuukauden, nyt ollaan taas siinä statuksessa. Kerran kuussa kihloihin, kahdesti parhaassa! Onnea en toivota, sitä hän ei minulta ansaitse.

Tjahas, aika lähteä keittelemään iltateet ja siirtyä töllön eteen, Mentalist alkaa kohta.

Ravit jatkuu!