Kyllä on niin olemattomaksi käynyt päivtystahti, että huh! Tasan kuukausi näyttää olevan edellisestä päivtyksestä, piti oikein lukea se, että tiesin mitä olen jorissut viimeksi.

Kesä tulee, kesä tulee! Siitepölyt tulee, allergiat tulee, kääk! Olen nyt jo ihan tukossa koivun ja luojatiesminkämuidenhorsmien takia. Nenä ruvella niiskutan ja poden siinä sivussa keuhkoputken tulehdusta ja bonuksena hiivaa nielussa, kiitos kaksinkertaisen antibiootin. Kyllä on vaan niiiin mukavata kun on kipiä, prkl sentään!

Lomaan on aikaa vielä ikuisuus, melkein 2 kuukautta, miten sitä taas jaksaa oikein. Lapset aloittavat kesälomansa aiemmin, esikolla on tänään viimeinen tentti ja sitten on eka vuosi AMK:ssa ohi. Hän tulee kesäksi kotiin koskapa sai kesäduunia kotonurkilta. Junnulla on vielä ensi viikko lusittavana ja sitten on peruskoulu finaalissa. Seuraavaksi sitten odottelemme lukioon valittujen nimilistaa... Junnun kesäsuunnitelmiin kuuluu kitaran soittelu, mummilla käynti, nurmikon leikkuu, kavereiden tapaaminen, mopon rääkkääminen ja laiskottelu. Varsin oiva tapa viettää kesää 16 vuotiaana. Esikko on duunissa elokuun puoleen väliin asti eli ehtii pitää pari viikkoa lomaa ennen kuin syyslukukausi taas starttaa.

Äh, kyllä tämä on taas niin takkuista, kirjoittaminen siis. Jään edelleen odottamaan parempia aikoja.

Arpikudosta kuittaa.